Chok: OB ekspederet ud af Pokalen efter straffe

OB er færdig i Pokalen denne sæson, efter de onsdag aften tabte efter straffesparkskonkurrence mod Nykøbing FC.

Trænersædet må være glohedt under Andreas Alm i OB.

Efter en skidt sæsonstart, hvor fynboerne aktuelt indtager en plads under nedrykningsstregen, blev ondt værre onsdag aften.

Således blev OB ekspederet ud af Pokalturneringen, efter de blev slået af Nykøbing FC efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Efter en tandløs indsats fra OB-mandskabet i første halvleg, kom der ellers andre boller på suppen efter pausen.

Allerede 47 sekunder inde i anden halvleg, var nyindkøbet Franco Tongya tæt på at bringe OB i front med en afslutning fra straffesparkspletten. Forsøget blev dog afværget.

Afslutningen fra den tidligere Juventus- og Marseille-spiller blev ganske toneangivende for resten af kampen, hvor OB i dén grad sad på spillet og pressede på – men mål blev det aldrig til.

Officielt: OB henter tidligere Barcelona-spiller

Da den ordinære spilletid blev fløjtet af, stod der stadig 0-0 på måltavlen i Nykøbing Falster, og der var dermed dømt to gange 15 minutters forlænget spilletid.

OB sad fortsat på spillet i den forlængede spilletid, men havde svært ved at skabe de helt store chancer.

I stedet blev det Nykøbing FC’s Ahmed Hassan, der med et forrygende drøn fra distancen sendte bolden ind i OB-målet ved fjerneste målstolpe. 1-0 til 1. divisionmandskabet, der, ligesom OB, befinder sig under nedrykningsstregen i sin respektive liga.

Efter 115 minutter fik OB dog fornyet håb, da Ayo Simon Okosun steg til vejrs og dirigerede bolden i mål efter et hjørnespark.

Dermed skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence, hvor Nykøbing FC’s målmand, Morten Bank, blev den helt store helt med tre redninger.

OB er dermed blot den anden superligaklub til at vinke farvel til denne sæsons pokalturnering, efter de så sent som i slutningen af Maj stod i finalen mod FC Midtjylland. Den anden superligaklub er Lyngby.