2 min læsningHattrickhelten Lewandowski ovenpå Plzen-afklapsning: Der er stadig lang vej endnu

Robert Lewandowski satte tre mål i kassen for FC Barcelona, da de onsdag aften besejrede Viktoria Plzen. Han maner dog til ro og vil tage en kamp ad gangen.

2 min læsning
Barcelona's Polish forward Robert Lewandowski celebrates after scoring his team's fourth goal during the UEFA Champions League Group C first-leg football match between FC Barcelona and Viktoria Plzen, at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 7, 2022. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Robert Lewandowski og FC Barcelona har fået en drømmestart på samarbejdet.

Catalanerne har ikke tabt i denne sæson, og den polske skarpretter står noteret for otte mål i fem kampe.

Seneste skud på stammen var onsdag aften, hvor Lewandowski lavede hattrick på Camp Nou i 5-1 sejren over tjekkiske Viktoria Plzen. Den brandvarme angriber holder dog fast i mantraet om kun at kigge på næste kamp.

– Vi skal holde fokus. Sæsonen er lang og vi har kun spillet få kampe. Vi skal bevise vores niveau i hver eneste kamp. Der er stadig lang vej endnu. Vi må ikke tænke på tidligere bedrifter, men vi skal i stedet tænke på, hvad der står foran os. Det er det vigtigste, lyder det fra Lewandowski.

Med storsejren over de tjekkiske underdogs blev skabet sat på plads overfor det svageste hold i ‘Dødens Gruppe’. Nu venter Inter og Bayern München, men det er ikke der fokus ligger for Lewandowski

Highlights: Mægtige Barcelona tævede undertippede Plzen

– Denne runde af Champions League er overstået nu, nu skal vi se på den næste LaLiga-kamp. Det er en meget svær sæson, meget hård, så vi skal være klar til det, lyder det fra stjernen til klubbens kanaler.

I weekenden venter en overkommelig modstander på catalanerne. Cadiz har fire nederlag i fire forsøg og en målscore på 0-10. I de fire seneste indbyrdes opgør står Cadiz dog stærkest med to sejre og to remiser.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer