2 min læsningEkstatiske Oliver Villadsen: Vi kunne have ført 5-1

Oliver Villadsen var efter mandagens sejr over AGF fuld af roser til sit hold og han begynder at drømme om medaljer.

2 min læsning
Oliver Villadsen (FCN 23) under superligakampen mellem OB og FC Nordsjælland i Odense mandag den 18. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen. Flemming Pedersen (FCN Træner). (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Otte kampe, 19 point og en førsteplads i Superligaen. FC Nordsjælland har gang i noget, der kunne ligne en stor sæson.

Oliver Villadsen og resten af mandskabet fra Farum var da også godt spillende mandag aften, hvor de slog AGF 3-2 på udebane.

Efter kampen var Villadsen da heller ikke i tvivl om, at det var en fortjent sig, han og holdkammeraterne hev i land, og han begynder også så småt at drømme om mere. Det fortalte han til TV 3 SPORT.

– Det var ved at blive spændende til sidst, men jeg føler, at vi kunne have ført 5-1. Vi spiller overlegent – ligesom mod FCK. Jeg synes AGF er blevet meget bedre i forhold til sidste sæson. Det skal de have ros for. Men jeg synes, at vi igen viser klasse, og vi kunne have lukket kampen meget tidligere. Jeg er bare så glad. Jeg synes, det er så fucking godt af os, fortæller Villadsen.

Direkte adspurgt om, hvorfor de ikke skulle kunne få medaljer, hvis de forsætter med det høje niveau de lægger for dagen, siger FCN-spilleren:

– Altså, der kan man sige, at Randers også har gjort det godt, så de er selvfølgelig også en kandidat. Men jo, sådan som vi spiller nu, så er der selvfølgelig muligheder. Vi alle drømmer jo. Så det er det, vi går efter, slutter Villadsen.

Highlights: Debutant-scoring ikke nok for AGF mod topholdet fra FCN

FC Nordsjælland skal forsøge at få endnu en sejr, når de på søndag hjemme på Right to Dream Park tager imod FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer