3 min læsningSpansk avis: United jagter endnu en tidligere Ajax-spiller – nu i Barcelona

Mens FC Barcelona har fokus på at trimme sin spillertrup, har Manchester United fokus på at forstærke sin. Og det ligner nu en god kombination.

3 min læsning
Sergiño Dest kan være på vej til et skifte fra FC Barcelona til Manchester United i Premier League
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United gør angiveligt klar til at leje en af FC Barcelonas overskudspillere.

Sergiño Dest er ikke just en af cheftræner Xavis favoritter på Camp Nou, og det kan nu sende ham til Old Trafford og Manchester United.

Manchester Uniteds backspiller Wan-Bissaka har været nævnt i en byttehandel, men det har FC Barcelona ikke ønsket.

Den spanske avis Mundo Deportivo skriver, at Erik ten Hag og Manchester United arbejder på at få den amerikanske landsholdsspiller på et lejeophold for indeværende sæson.

Dest, der ikke har spillet i Barcas første tre kampe, har angiveligt sendt sine agenter til Manchester for at forhandle.

Ifølge avisen har der også været andre bejlere til Dest, hvilket dog ikke har været attraktivt nok til et skifte væk fra Spanien og Barcelona.

Der mangler endnu konkrete forhandlinger mellem de to klubber, og derfor ligner det altså ikke en decideret handel men derimod et lejeophold for backspilleren, som ifølge FC Barcelona er værdisat til 20 millioner euro.

Manchester Uniteds backspiller Wan-Bissaka har været nævnt i en byttehandel, men det har FC Barcelona ikke ønsket.

Sergiño Dest har i alt spillet 72 kampe for FC Barcelona, siden han skiftede fra Ajax i 2020, hvor Erik ten Hag var Ajax-cheftræner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer