1 min læsningSkørt indslag: Kalmar lancerer selvmålstrøje efter ‘stærk sæson’

Kalmar har lanceret en ny trøje i deres shop, men det er ikke på baggrund af et nyindkøb. Det er i stedet en selvmålstrøje.

1 min læsning
MALMÖ 20220828 Malmös Anders Christiansen och Kalmars Sebastian Nanasi efter söndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och Kalmar FF på Eleda Stadion. Foto: Andreas Hillergren / TT / kod 10600. (Foto: 10600 Andreas Hillergren/TT/Ritzau Scanpix)

Kalmar lancerer ny selvmålstrøje efter tyve kampe af sæsonen.

Det gør den svenske klub, da det efter tyve spillerunder kun er norske Oliver Berg, der har scoret mere for Kalmar end modstandernes spillere.

Berg står noteret for fem sæsontræffere, mens modstanderholdene fire gange har sendt bolden i eget net. Senest gjorde danske Lasse Nielsen en tjeneste for Kalmar, da han i dommerens overtid sendte bolden i eget net for Malmö.

Det var anden gang på to uger, at Kalmar tog en 1-0 sejr, efter kuglen var blevet sendt i eget net af modstanderen, hvorfor de nu har lanceret den nye selvmålstrøje.

– Efter en stærk sæson har vi nu udvidet sortimentet med en trøje til vores nye 9’er, skriver Kalmar FF om den nye trøje, hvor der er påtrykt ‘Självmål’.

Malmö et skridt nærmere europæisk gruppespil

Kalmar ligger nummer syv i Allsvenskan men er blot otte point efter Djurgården, der indtager andenpladsen med ti spillerunder tilbage

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer