1 min læsningMedier: FCK-stortalent nærmer sig østrigsk skifte

Ifølge flere danske medier nærmer William Bøving sig et skifte til østrigske Sturm Graz - dermed kan han gå i fodsporene af Rasmus Højlund.

1 min læsning
FC Københavns William Bøving efter 3F Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, mandag den 18. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

F.C. København solgte i vinter Rasmus Højlund til Sturm Graz.

I dette vindue ser det ud til, at de danske mestre gentager succesen. I hvert fald lyder det, at klubberne er blevet enige om en pris, der kan sende William Bøving til Sturm Graz.

Bold skrev tidligere på eftermiddagen, at Bøving var rejst til Østrig for at se på forholdene, mens det nu er B.T. der erfarer, at klubberne er blevet enige om en pris.

Ifølge det danske medie må østrigerne slippe 19 millioner kroner for William Bøving, der i denne sæson blot har spillet 54 minutter for FCK.

Tidligere har det dog været succesfuldt for østrigerne at hente en mand i periferien af FCK-holdet.

Medie: FCK vil hente Superliga-profil for næsen af Brøndby – så meget byder klubberne

For seks måneder siden købte de Rasmus Højlund for samme beløb – altså 19 millioner kroner, inden den unge danske skarpretter denne sommer skiftede videre til Atalanta for 126 millioner kroner.

Selvom Bøving primært har haft sin færd på kanterne i F.C. København, forlyder det, at østrigerne har i sinde at bruge ham mere centralt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer