1 min læsningSIF-chef afviser Brøndby-rygter: Vi har ikke accepteret noget bud

Tidligere mandag lød det, at Silkeborg tidligere i vinduet havde accepteret et bud på Nicolai Vallys, men det afviser SIF-direktør Kent Madsen.

1 min læsning
Silkeborg's direktør Kent Madsen sammen med Nicolai Vallys efter superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Mandag formiddag lød det, at Silkeborg og Brøndby tidligere på sommeren var nået til enighed.

Aftalen mellem de to klubber omfattede Nicolai Vallys, der ifølge Ekstra Bladet kunne skifte til Brøndby for i omegnen af 20 millioner kroner.

Spilleren afviste ifølge det danske medie at skifte til klubben fra Vestegnen, men nu melder Silkeborg IF-direktør Kent Madsen ud, at der aldrig har været en aftale de to klubber imellem.

– Jeg vil gerne understrege, at vi ikke har accepteret et bud på Vallys eller nogen andre spillere i truppen, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Samtidig giver direktøren sit bud på, hvordan sådanne rygter opstår.

Medie: Brøndby jagter ny venstreback – superligakonkurrent har afvist to bud

– Jeg tror, at rygterne dukker op, fordi der er en masse snak mellem agenter, journalister og andre i fodboldverdenen, og så kommer der en overskrift ud af det, siger Kent Madsen.

Transfervinduet smækker i, når onsdag bliver til torsdag senere på ugen, men hos Silkeborg forventer de ikke, at der kommer til at ske yderligere.

Parken danner fredag aften ramme om næste kamp for Silkeborg. Her venter Jess Thorups tropper fra FCK.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer