2 min læsningMedie: Brøndby jagter ny venstreback – superligakonkurrent har afvist to bud

Brøndby IF synes at være aktive på transfervinduets sidste dage. Således forlyder det nu, at Brøndby har fået afvist to bud på en ny venstreback.

2 min læsning
Carsten V. Jensen under kampen i 3F Superligaen AGF mod Brøndby IF på Ceres Park i Aarhus, søndag den 26. juli 2020. AGF vinder sine første medaljer i 23 år. Det blev til bronze, efter det søndag blev til et 0-1-nederlag til Brøndby i sidste runde af mesterskabsspillet.(Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix 2020)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby og Carsten V. Jensen har travlt, hvis de skal nå at gøre de sidste handler færdige, inden transfervinduet smækker i.

Transfervinduet lukker onsdag aften, og nu forlyder det, at Brøndby har forsøgt at sikre sig en ny venstreback hos superligakonkurrenterne fra Lyngby.

Nærmere bestemt har CV og co. set sig lune på venstrebacken Adam Sørensen efter mislykkedes jagte på Christian Sørensen i Viborg og Riza Durmisi hos Lazio.

Lyngby har i både første og anden omgang afvist Brøndbys bud. Det seneste bud lyder ifølge B.T. på seks millioner kroner, hvilket er lavere, end det Bodø/Glimt-bud på 7,5 millioner kroner, der blev afvist i vinters.

Venstrebacken forlængede for godt en uge siden sin kontrakt med Lyngby, så den strækker sig til sommeren 2025. Her gjorde Lyngbys fodboldchef Nicas Kjeldsen også opmærksom på, at backen er bemærkelsesværdig.

Medie: Brøndby-bud blev accepteret – Silkeborg-stjerne afviste skifte

– Det er klart, at Adams tal, selv i 3F Superligaen, hvor han pt. har haft den nogle af de højeste målinger på topfart, antal sprinter og indlægspositioner af alle, er noget, som får folk til at spærre øjnene op, lød det fra Nicas Kjeldsen.

Brøndbys søgen efter en venstreback bunder blandt andet i, at den normale starter Blas Riveros sidder ude med en skade til oktober.

Mandag aften kommer FC Midtjylland på besøg i Brøndby. Det er potentiel comeback-kamp for Andreas Maxsø, der er udtaget til Brøndby-truppen. Se hele truppen her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer