1 min læsningNapoli afventer Ronaldo-agent: Håber at lave byttehandel med United

Cristiano Ronaldo har denne sommer været rygtet til nærmest alle europæiske storklubber. Alligevel er det ikke lykkedes at skifte væk fra Old Trafford.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Southampton v Manchester United - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - August 27, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo on the bench before the match REUTERS/Hannah Mckay EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo har været centrum for mange rygter denne sommer.

Alt fra Bayern München, til tyrkisk og brasiliansk fodbold har været oppe at vende som mulige destinationer. Kort før transfervinduets lukning tyder det på, at der ikke er mange muligheder tilbage for et United-exit.

I Italien forlyder det dog, at Napoli skulle være klar som en aftager af Cristiano Ronaldo. Den syditalienske klub har ifølge transferjournalist Gianluca Di Marzio fortsat en føler ude efter den portugisiske superstjerne. Lige før lukketid venter man dog på Ronaldos agent Jorge Mendes.

Napoli er angiveligt interesseret i at lave en byttehandel, der sender Cristiano Ronaldo til Napoli på en lejeaftale, mens Victor Osimhen skal rejse den anden vej og tilslutte sig Manchester United på en permanent aftale.

Mens det forlyder, at Manchester United nærmer sig Antony for en pris på omkring 100 millioner euro eller omtrent 750 millioner kroner, kræver Napoli det samme for Osimhens skifte til Old Trafford.

Medie: United tæt på kæmpehandel

Dermed skal United altså sprænge banken for at realisere Napolis drømme. I øjeblikket afventer italienerne, at Jorge Mendes returnerer med et konkret tilbud fra England og Ronaldo.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer