1 min læsningDramatiske slutminutter: Espanyol satte markspiller i mål mod Real Madrid

Real Madrid havde søndag aften muligheden for at tage tredje sejr ud af tre mulige, men Espanyol viste sig som en stærk udfordrer.

1 min læsning
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior reacts during the Spanish League football match between RCD Espanyol and Real Madrid CF at the RCDE Stadium in Cornella de Llobregat on August 28, 2022. (Photo by Pau BARRENA / AFP)

Real Madrid har fået en god start på sæsonen i LaLiga, med to sejre ud af to mulige. Søndag aften skulle Los Blancos forsøge at gøre det til tre sejre i træk.

Første halvleg bød på et mål fra hvert hold. I anden halvleg kunne begge mandskaber have snuppet sejren, men som så mange gange før snuppede Real Madrid sejren i slutminutterne med 3-1.

Toni Kroos havde tyve minutter før tid bolden i nettet, men den blev annulleret, da Karim Benzema var i en offsideposition. Netop Benzema ragede dog kastanierne ud af ilden med sin 2-1 scoring to minutter før ordinær tids udløb.

Reals stjernefrø vejledt af Ronaldo ‘Fenomeno’ – det fortæller han mig

Espanyol-keeper Benjamin Lecomte så kort før slutfløjt rødt, da han sparkede Dani Ceballos ned. Hjemmeholdet havde brugt alle udskiftninger, hvorfor anfører Leandro Cabrera måtte tage rollen som målmand.

Markspilleren var prisgivet, da Karim Benzema i ti minutters overtid udbyggede til slutresultat 3-1 direkte på frispark. Det betyder, at Real Madrid ligger sig op på siden af Real Betis, der også har vundet de første tre opgør af denne sæsons LaLiga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer