1 min læsningTeenagedebutant hylder medrejsende AaB-fans efter drop: Ærgerlig over det koster

AaB havde til dagens opgør i Randers superligahistoriens yngste keeper mellem stængerne. Få minutter inde i kampen kostede tøven fra Theo Sander.

1 min læsning
Superligakampen Randers FC - AaB på Cepheus Park i Randers søndag den 28. august 2022.

17-årige Theo Sander fik søndag eftermiddag chancen fra start for AaB i besøget på Cepheus Park, hvor Randers efter en opspilsfejl vandt 1-0.

Den unge keeper kom i vanskeligheder efter få minutter, da Filip Bundgaard efter tøven fra AaB-målmanden kom på tværs i opspillet og blokerede bolden i målen.

– Efter tre minutter, der sker det værste, der kan ske, når man spiller min position. Der koster det at lave fejl. Jeg synes selv, at jeg kommer fint tilbage og laver nogle fine redninger. I selve situationen tænker man godt nok, at det ikke var fedt, siger debutanten og fortsætter.

– Jeg er ærgerlig over, at det koster i dag, men igen, når man laver fejl på min position, så koster det, lyder det fra den 17-årige keeper.

På trods af at han lavede en stor fejl blot få minutter inde i sin debut, lykkedes det Theo Sander at spille godt i resten af kampen, hvor han viste sig frem med flere redninger. Forklaringen på oprejsningen ligger på tribunen.

Mareridtsdebut for AaB-teenager i nederlag til Randers

– Fejlen sker, men så har man 1.000 medrejsende fans, der synger dit navn bag målet. Så får man hurtigt sin selvtillid op igen. Man vil bare gerne vise, hvad man kan og vise, at det er det, man vil, siger Theo Sander.

Næste kamp for AaB venter 4. september, hvor FC Midtjylland byder indenfor på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer