1 min læsningHighlights: Mareridtsdebut for AaB-teenager i nederlag til Randers

Randers FC strøg søndag helt til tops i Superligaen, da de hjemme i Randers slog AaB. Kampen vil dog blive husket for en grum AaB-fejl allerede efter tre minutter.

1 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Han er blot 17 år gammel, og søndag blev det til superligadebut i fraværet af syge Josip Posavec.

AaB-målmanden Theo Sander vil dog næppe huske tilbage på sin debut med stor glæde, for den unge reservemålmand var allerede efter tre minutters spil markant involveret i kampens enlige scoring.

Sander tog sig for god tid på et kort målspark, og så var den ét år ældre Randers-angriber, Filip Bundgaard, både hurtigere til bens og i hovedet og fik tacklet bolden ind bag den ærgerlige AaB-debutant.

Flere af Theo Sanders holdkammerater var hurtigt over holdets debuterende sidste skanse med opmuntrende ord, og det var da også langt fra alt, der bare var sort for den unge målmand, der undervejs holdt sit hold inde i kampen med flere flotte redninger.

Skaden var dog sket med den tidligere fadæse, for selvom AaB havde flere gode muligheder til både at udligne og bringe sig foran, så viste Patrik Carlgren i Randers-målet endnu engang, at han for tiden er i særdeles god form.

Den svenske målmand reddede i flere omgange for hjemmeholdet, og i sidste ende betød det for tredje gang ud af de seneste fire kampe, at Randers FC løb med en 1-0-sejr.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer