2 min læsningFC Nordsjælland fik Ryan og FCK til at ligne drenge: Lidt af en joke

Matthew Ryan var klar i mælet, da han efter kampen forholdt sig til skuffelsen mod FC Nordsjælland. Det var ikke godt nok.

2 min læsning
FCKs Mathew Ryan ved 1-0 målet under kampen mellem FC Nordsjælland - FC København på Right to Dream Park i Farum søndag den 28. august 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

– Skuffende præstation.

Så klar var meldingen fra FCK-keeper Matthew Ryan ovenpå søndagens 3-1-nederlag til FC Nordsjælland.

Faktisk gik keeperen, der har Premier League-erfaring med i bagagen, ind til kampen med en helt anden forventning.

– Det var meningen, det skulle være mænd mod drenge. De havde mange unge gutter derude, men de fik det vendt rundt, og de fik os til at ligne drengene. Det er lidt en joke, siger Matthew Ryan til 6’eren.

I midtugen tog FCK en imponerende skalp med 0-0 i Tyrkiet mod Trabzonspor, men søndagens præstation var langt fra samme niveau. Forklaringen på niveauforskellen har Matthew Ryan dog svært ved at finde frem.

City-direktør om FCK: Vi er glade for at vende tilbage

– Det er altid svært, der er aldrig et sted, man kan pege på. I dag kommer vi herud, og hvis vi virkelig vil vinde, så skal vi finde en måde at være bedre på. Man er nødt til at ville vinde kampen mere end modstanderen. Taktik, teknik og individuelt niveau kommer efter det, siger Ryan og fortsætter.

– Om nogen er trætte, eller hvad det er, det er svært at sætte sin finger på, men vi bliver nødt til at fikse det fremadrettet, ellers fortsætter vi i samme spor. Det vigtige er, at vi lærer lektionen til næste gang, lyder det fra FCK-keeperen.

F.C. København skal forsøge at få oprejsning fredag aften, hvor Silkeborg kommer på besøg i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer