2 min læsningJournalist: AGF meget tæt på svensker – ikke med i træningen

I går blev AGF meldt i dialog med IFK Gøteborg om klubbens 21-årige offensivspiller. Nu holdes han angiveligt ude af træningen og meldes meget tæt på et skifte til AGF.

2 min læsning
AGF meldes tæt på svensker
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AGF meldes nu meget tæt på at hente Kevin Yakob i IFK Gøteborg af den svenske journalist på Expressen Markus Wulcan i et opslag på Twitter.

I går kom de første forlydender om dialog mellem AGF og IFK Gøteborg om den 21-årige spiller, der både kan begå sig på midtbanen og i offensiven og har spillet 41 kampe i den bedste svenske række Allsvenskan.

Yakob skulle ifølge den svenske journalist ikke have deltaget i fredagens træning i Gøteborg, hvilket kan antyde, at et skifte er nært. Du kan se tweetet længere nede i artiklen.

Artiklen fortsætter efter reklamen og tweetet

Der er blot et halvt år tilbage af kontrakten mellem IFK Gøteborg og Kevin Yacob, hvilket betyder, at svenskeren frit kan forhandle med interesserede klubber om et transferfrit skifte til januar.

Avis: AGF i dialog om svensk offensivspiller

AGF blev dog i går meldt interesserede i at hente Yakob inden transfervinduet smækker i ved udgangen af måneden. Derfor er dialogen med IFK Gøteborg nødvendigt, da der i så fald skal aftales en transfer på plads, før svenskerne lader deres spiller skifte før kontraktudløb.

Men med et halvt år tilbage af kontrakten kan IFK Gøteborg dog ikke forvente en stor overgangssum fra aarhusianerne, der leder efter en erstatning for Albert Grønbæk, som tidligere er blevet solgt til norske Bodø/Glimt.

AGF skal fredag møde AC Horsens ude på Casa Arena. Det østjyske opgør fløjtes i gang klokken 19.00, og du kan se det på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer