Dinamo Zagreb har allerede bragt sig på 2-0 i første halvleg. 2-0-målet var et forrygende saksespark, der meget vel kan sparke kroaterne i Champions League.

Soccer Football - Champions League Qualifying - Play-off Second Leg - GNK Dinamo Zagreb v Bodo/Glimt - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - August 24, 2022 GNK Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic scores their second goal REUTERS/Antonio Bronic

Bodø/Glimt sejrede i første playoff-opgør mod Dinamo Zagreb, men det kroatiske mandskab er kommet flyvende fra start på hjemmebanen.

Med 0-1 i bagagen fra Norge bragte kroaterne allerede balance i regnskabet efter fire minutter, da Mislav Orsic efter lidt klumpspil i nordmændenes felt bankede bolden op i nettaget.

Målet blev dog trumfet efter en halv time, da Bruno Petkovic viste sig fra sin akrobatiske side og bragte Zagreb på 2-0.

I en Zagreb-omstilling fik Petkovic et indlæg i hoftehøjde. Med indersiden tæmmede angriberen bolden ned i jorden, hvorefter bolden sprang i vejret.

Med ryggen mod mål syntes en afslutning ikke at være mulig, men Petkovic fik på elegant vis saksesparket bolden i nettet. Du kan se målet i toppen af artiklen.

Der er i skrivende stund fløjtet til pause i Zagreb. Anden halvleg kan følges på TV3 Max og Viaplay.