2 min læsningVideo: Målmand falder i staver og forærer mål væk i absurd keeperkoks

Hvis man synes David de Gea leverede en dårlig præstation lørdag aften, kan man se frem til at blive overrasket over, hvor skidt det nogle gange kan se ud.

2 min læsning
Største målmandsdrop.
Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/Ritzau Scanpix

David de Gea fik en hård medfart af både medier og fans, da Manchester United lørdag aften tabte 4-0 ude mod Brentford.

Han er dog langt fra den eneste målmand i professionel fodbold, der nok ville ønske, de kunne slette lørdagens kamp fra hukommelsen.

I hvert fald tog Hans Rostock-keeperen Markus Kolke det at falde i staver til nye højder, da han lørdag lignede en, der ikke vidste, der var modstandere på banen.

Allerede efter knapt tre minutter af opgøret mod Darmstadt i den tyske 2. Bundesliga, gik det galt.

En helt ufarlig situationen, Markus Kolke har bolden i hænderne. Ikke ulig mange andre keepere i moderne fodbold, dropper han bolden ned for fødderne af sig selv, mens han spejder efter den rigtige løsning til at sætte spillet i gang.

Han kigger til højre, han kigger til venstre, han.. Han kigger stadig til venstre. Han kigger meget til venstre, og inden han ved af det, kommer Darmstadt-angriberen Phillip Tietz løbende og sparker bolden i mål.

HIGHLIGHTS: Kæmpe United-kollaps i Brentford-storsejr

Bevares, David de Gea stod langt fra sin bedste kamp lørdag aften, og han var efterfølgende ude at påtage sig skylden for nederlaget i medierne.

Men lur mig om ikke Markus Kolke alligevel snupper prisen for den største målmandsfejl denne weekend.

Markus Kolke og resten af Hansa Rostock fulgte i øvrigt Manchester Uniteds eksempel og lod en tidlig målmandsfejl resultere i et 4-0-nederlag på udebane.

Du kan se det mere eller mindre bizarre målmandskoks i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer