2 min læsningViborg-chef inden West Ham: Vi tror da på det

Viborg FF spillede en fornuftig kamp i først møde med West Ham i Conference League. Selvom det endte i et 3-1 nederlag, tror Viborgs cheftræner på overraskelsen i returopgøret torsdag.

2 min læsning
Jacob Friis tror på Viborg-avancement mod West Ham
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Viborg skal ud og score minimum to mål, når West Ham kommer på besøg i Conference League-returopgøret torsdag, efter første opgør endte med et nederlag på 3-1 i London.

Til trods for kravet om mål mod Premier League-holdet, tror cheftræner i Viborg, Jacob Friis, på muligheden for at klare kravene.

Især Viborgs spil i første kamp lægger bag Friis’ håb, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi kunne jo godt have ønsket os et bedre udgangspunkt, specielt efter den præstation, vi leverede derovre. Så det bliver selvfølgelig svært, men det er ikke umuligt, og vi tror da på det. Kampen i London var lige på mange områder, og så havde de noget individuel kvalitet, som vi må forvente af et Premier League-hold. Men vi har kigget på kampen igen og set efter alle de små ting, vi kan optimere på, siger Jacob Friis.

Viborg har tidligere modstander til prøvetræning

Viborg-cheftræneren tror på, at han og holdet kan formå at blive endnu farligere for West Ham ved netop at ændre på lidt småting.

-Det er jo ikke til at sige, om vi får et lignende kampbillede igen, men vi vil give det et forsøg, og så skal vi lige have skruet på nogle små facetter af spillet, så vi bliver lidt mere farlige og kan gøre lidt mere ondt på dem, siger Jacob Friis og fortsætter:

– Der var nok ikke mange, der forventede, at vi kunne spille sådan en kamp derovre, men nu har vi fået en fornemmelse af, hvad vi kan gøre imod dem, så vi går ind til kampen med en tro på, at vi kan lave en stor aften på Energi Viborg Arena.

Viborg-modstandere opruster: Henter europamester i Chelsea

Kampen mellem Viborg og West Ham spilles som nævnt torsdag, og der er kick off klokken 19.00. Du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer