1 min læsningOfficielt: Albert Capellas er FC Midtjyllands nye cheftræner

På et pressemøde onsdag har FC Midtjylland præsenteret klubbens nye cheftræner. Det bliver den tidligere U21-landsholdstræner Albert Capellas, der skal stå i front for holdet.

1 min læsning
Albert Capellas er ny cheftræner i FC Midtjylland
Foto: fcm.dk

Så fandt FC Midtjylland sin cheftræner. Det bliver Albert Capellas, der tager tjansen efter Bo Henriksen, der blev fyret i slutningen af juli. Det oplyser klubben på et pressemøde onsdag.

Albert Capellas har skrevet under på en tre-årig kontrakt med FC Midtjylland.

Den 54-årige spanier har tidligere været dansk U21-landsholdstræner, og kommer til klubben fra en stilling som akademichef i FC Barcelona. Derudover har Capellas en fortid i Brøndby IF som assistenttræner.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Albert Capellas skal sammen med holdet forsøge at vende tingenes tilstand i det midtjyske, hvor FC Midtjylland på nuværende tidspunkt ligger på en skuffende ottendeplads i Superligaen.

Senest tabte Ulvene hjemme med 0-2 til AGF, og der er dermed krav om point allerede i Capellas første kamp i front for holdet.

Og spanieren bliver kastet i ilden, når næste modstander er Brøndby IF på Brøndby Stadion. Kampen spilles på mandag og fløjtes i gang klokken 19.00. Du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer