2 min læsningFCK er rejst til Tyrkiet med stærk trup: Kun én spiller mangler

Jess Thorup fortæller før tirsdagens træning, at truppen til onsdagens kamp mod Trabzonspor er i god forfatning.

2 min læsning
FC Copenhagen headcoach Jess Thorup during FCKs pressconference ahead of the play off matches in the Champions League group matches in Copenhagen on monday august 15th 2022. (Photo: Liselotte Sabroe/RitzauScanpix )
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København spiller onsdag aften returopgør mod Trabzonspor, hvor den samlede vinder sikrer sig deltagelse i Champions League.

Efter første opgør tager Thorup og co. et godt udgangspunkt med til Tyrkiet, og samtidig er der gode meldinger på skadesfronten.

– Vi har haft en god tur herned, og vi har taget 24 spillere med, så en skal sorteres fra til kampen i morgen. Og fra den normale trup, mangler vi kun Boilesen, siger Jess Thorup før tirsdagens træning.

Det betyder en retur til både Davit Khocholava og Mohamed Daramy, der har døjet med skader. Det er dog ikke sikkert, at man kan se de to spillere i aktion onsdag aften.

– De reagerede godt på den træning, vi havde i går, men nu skal vi lige se, hvordan det går i aften, og om der kommer en reaktion bagefter. Men foreløbig ser det ud til, at begge kan spille, enten fra start eller i løbet af kampen, lyder det fra Thorup.

De tyrkiske heksekedler er berygtede for stemningsskabende fans, alligevel er det ikke noget man frygter i FCK-lejren.

FCK og Brøndby straffes igen: Store bøder og ingen udebanefans

– Vores fans leverede en helt forrygende opbakning i Parken i den første kamp, og det vil deres fans selvfølgelig også gøre hernede. Men vi har mange erfarne spillere, der har prøvet meget forskelligt, så det er bare en ekstra motivation at skulle ud og spille en vigtig kamp i en masse larm og atmosfære, siger Thorup.

Kampen spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+ eller Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer