2 min læsningFCM skriver langvarig kontrakt med stortalent og sender ham til Portugal

FC Midtjylland oplyser på sin hjemmeside, at man har skrevet en femårig kontrakt med stortalentet, der samtidig lejes ud til portugisisk fodbold.

2 min læsning
Direktionen I FC Midtjylland Claus Steinlein og Jacob Jørgensen og Svend Graversen. Superligakampen imellem FC Midtjylland og FC København i Herning, søndag den. den. 1 maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Mens rygterne går om FC Midtjyllands nye træner, har klubben fra den jyske hede meddelt på sin hjemmeside, at stortalentet Obule Sunday Moses har fået en langvarig kontrakt i klubben.

Nærmere bestemt har nigerianeren fået en femårig kontrakt i FC Midtjylland. Samtidig udlejes han til portugisisk fodbold og CD Mafra, der spiller i den næstbedste portugisiske række.

Moses kom til Herning fra FCM’s nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei i januar og har siden udmærket sig i klubben.

– Vi har set nok fra Moses til, at vi kan lave en femårig kontrakt med ham. Han har haft en rigtig god tid på U19, hvor han samtidig også har trænet med førsteholdet og vist sig flot frem. Han er en dynamisk spiller, som har en stor kapacitet og er meget ihærdig. Det er altid glædeligt, når spillere nede fra FC Ebedei kommer gennem systemet, siger sportschef Svend Graversen.

Under sommeropstarten blev Obule Sunday Moses matchvinder for FC Midtjyllands førstehold, da han scorede det afgørende mål i 3-2 sejren over OB.

FCM-træner efter nederlag til AGF: Dette savner jeg

Svend Graversen håber, at et lejeophold i Portugal kan være med til at udvikle den 18-årige fløjspiller.

– Nu er det op til os og ham at forløse det potentiale, Moses besidder. Som en del af hans udvikling har vi valgt at udlejes Moses til Mafra, hvor han skal tilegne sig uvurderlig førsteholdserfaring på et godt niveau, siger Svend Graversen.

FC Midtjylland er angiveligt meget tæt på en ny cheftræner. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer