3F Superligaen

Medie kalder det “forholdsvist sikkert”: Brøndby tæt på ny angriber

Brøndby har gennem hele sommeren arbejdet på at hente en ny angriber til klubben - nu er der kommet et nyt navn i puljen.

Brøndby ny angriber.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er Carsten V. Jensens fornemmeste opgave, og det er det største ønske hos cheftræner Niels Frederiksen og klubbens fans.

Der er ikke blevet lagt skjul på, at Brøndby IF har desperat brug for en ny angriber.

Her har navne som Sebastian Andersson, Thomas Lehne Olsen og Nicklas Helenius været oppe at vende gennem længere tid.

Nu er der så kommet et nyt navn i puljen med mulige Brøndby-angribere.

Ifølge det serbiske medie Telegraf, er Brøndby og den serbiske storklub Røde Stjerne nu i forhandlinger om Ohi Omoijuanfo.

Den 28-årige angriber er bedst kendt for sin tid i norsk fodbold, hvor det i 249 kampe er blevet til 92 mål.

Ohi Omoijuanfo, der har en enkelt landskamp for det norske A-landshold på CV’et, blev topscorer i Eliteserien i forrige sæson, hvor han nettede 27 gange i 29 kampe. Det er ét mål mere end hvad et af de øvrige Brøndby-emner, Thomas Lehne Olsen, blev noteret for i samme sæson.

Medie: Brøndby i dialog med superligakonkurrent

Røde Stjerne hentede Ohi Omoijuanfo i kølvandet på den flotte sæson, og den norske angriber har derfor også kun tilbragt seks måneder i den serbiske storklub.

Selvom Røde Stjerne angiveligt gerne vil af med Ohi Omoijuanfo, fordi han, ifølge det serbiske medie, “ikke har spillet op til sit bedste”, står han alligevel noteret for 11 mål i 22 kampe i løbet af det halve år.

Mediet erfarer desuden, at der er tale om en “forholdsvis sikker” handel, og at Røde Stjerne kommer til at “tjene gode penge” på det eventuelle salg.

De “gode penge” er ifølge både Telegraf samt endnu et medie, Republika, en pris på omkring en million dollars, svarende til lige knap 7,5 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P