1 min læsningDivisionsklub begæret konkurs af Spillerforeningen efter lønkaos

Spillerforeningen har begæret den nordjyske klub konkurs, efter flere måneder hvor lønnen ikke er blevet betalt.

1 min læsning
I det varme sommervejr tager banen sig flot ud i Pandrup, men frost og sne kan den ikke klare. Foto: Lars Schmidt

Nordjyske Jammerbugt FC, der til dagligt spiller i 2. division, er i dag blevet begæret konkurs af Spillerforeningen.

I en periode har klubbens tyske ejer Klaus-Dieter Müller ikke betalt løn til en række af klubbens spillere, hvorfor Spillerforeningen nu har taget det drastiske middel i brug.

Spillerforeningens vicedirektør Allan Reese fortæller overfor P4 Nordjylland, at Spillerforeningen gennem flere måneder har forsøgt at få udbetalt lønnen.

To af sagerne skiller sig dog ud fra resten. I den ene har spilleren ikke fået løn siden januar, mens en anden spiller ikke har set en eneste krone i sin tid hos Jammerbugt.

– Vi havde indgået et forlig med Klaus om, at de to spillere skulle have været betalt i slutningen af juni. Det er ikke sket. Vi har været i dialog med Klaus og måske kommer pengene, måske ikke, siger Allan Reese og fortsætter.

– Men vi føler ikke længere, at vi kan stå model til det, når vi har at gøre med spillere, der har mistet så mange penge på det, de troede var en kontrakt, siger vicedirektøren til P4 Nordjylland.

Jammerlige vilkår i Jammerbugt FC: Administrationen har forladt skuden

DR skriver, at den tyske ejer havde den endelige betalingsfrist til at afvikle sin gæld i dag onsdag, den er dog udsat til engang i næste uge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer