2 min læsningMedie: Brøndby interesseret i Premier League-dansker – men svaret er nej

Brøndby er på udkig efter offensive spillere og har angiveligt haft næsen sat op efter en dansker i Premier League. Den 27-årige offensivspiller afviser dog et skifte.

2 min læsning
Emiliano Marcondes vil spille for sin chance i Bournemouth
Foto: Reuters/Peter Cziborra.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Emiliano Marcondes skulle være på radaren hos Carsten V. Jensen og Brøndby IF. Det skriver Bold.

Den danske offensivspiller er i Bournemouth, hvor Premier League-debuten dog lader vente på sig.

Men netop ønsket om at spille i verdens bedste liga er grunden til, at Marcondes ikke vil skifte til en anden klub nu.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Ifølge mediets oplysninger skulle Brøndbys sportsdirektør, Carsten V. Jensen, have været i kontakt med Bournemouth-direktør Richard Hudges om muligheden for at tilknytte Emiliano Marcondes på en lejeaftale.

Men hovedpersonen er ikke interesseret i et skifte væk lige nu. Muligheden for at spille Premier League får danskeren til at holde fokus på at komme nærmere debuten.

Helenius om Brøndby: Interesse er dejligt, men…

– Jeg vil ikke kommentere, hvilke klubber, der har henvendt sig, men jeg har haft gode snakke med min manager om, at vejen til spilletid bliver kortere og kortere, siger Marcondes til Bold og fortsætter:

– Han er meget tilfreds med min arbejdsindsats og min professionalisme, og der går forhåbentlig ikke længe, før jeg får indfriet min drøm om at spille i Premier League.

Emiliano Marcondes kom til Bournemouth fra Brentford sidste sommer og var med til at spille holdet i Premier League i seneste sæson. Her har Marcondes været på bænken i sæsonens første to kampe uden at komme på banen.

Medie: Brøndby og FCK var interesserede i Grønbæk

Tidligere har den offensive teknikker med det gode spark været på et lejeophold i FC Midtjylland fra Brentford. Men gennembrudet kom i FC Nordsjælland, som han forlod til fordel for Brentford i 2018.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer