2 min læsningMatchvinder Bisseck har mod på mere efter langskudsdrøn: Vil gøre det igen!

Yann Bisseck scorede et fantastisk mål i mandagens kamp mod Lyngby og blev matchvinder i AGF's 1-0-sejr. Nu fortæller han, at han vil gøre det igen.

2 min læsning
Yann Aurel Bisseck og Patrick Mortensen forsvarer AGFs mål i slutningen af superligakampen mellem AGF og Lyngby i Aarhus mandag den 15. august 2022. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

AGF tog mandag aften en snæver 1-0 sejr hjemme på Ceres Park, efter stor dramatik i slutminutterne hvor både Lyngby og AGF ramte stolpen.

Dermed blev den helt store helt Yann Bisseck, der i første halvleg scorede kampens eneste mål på et flot langskud.

Efter kampen var den tyske stopper stadig helt oppe at køre over sejren.

– Jeg elsker det. Jeg er bare glad for, at vi vandt. At jeg bidrog med et mål var fantastisk, men sejren er vigtigst, lød det fra Bisseck.

Normalt ses Yann Bisseck ikke som den store langskudsskytte, men det er tilsyneladende på Uwe Röslers opfordring, at han drev frem på banen.

– Træneren siger nogle gange til mig, at hvis jeg ser en mulighed, skal jeg gå frem. Nogle gange gør jeg det. I dag prøvede jeg bare at skyde, og den gik ind, så det var bare perfekt. Jeg vil gøre det igen i de næste par uger, siger tyskeren til TV3 Sport.

Uwe Rösler om AGF-profil: Efter en uge bad jeg klubben om at skrive en ny kontrakt med ham

Selvom Rösler opfordrer til Bissecks drev frem i banen og niveauet af afslutningen kan den 21-årige stopper afsløre, at det ikke er blevet øvet til træning.

– Overhovedet ikke, skud fra distancen er slet ikke min stærke side, men jeg vil prøve det lidt mere, når det var succesfuldt i dag, siger Bisseck.

AGF har efter aftenens ‘grimme’ 1-0 sejr hentet 10 point i fem kampe. Det sender aarhusianerne helt op i top tre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer