1 min læsningBrøndby-talent til prøvetræning

Torsdag sad han på bænken for Brøndby IF i nederlaget ude til FC Basel i Conference League. Nu er den 19-årige til prøvetræning i en anden dansk klub.

1 min læsning
Valdemar Kwasniak var ikke med, da Brøndby vandt over OB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF’s unge midtbanespiller Valdemar Kwasniak er lige nu til prøvetræning i Esbjerg fB. Det oplyser 2. divisionsklubben på sin hjemmeside.

Kwasniak var med på bænken til udebanekampen mod FC Basel i Conference League i torsdags, men den 19-årige har endnu sin førsteholdsdebut til gode i Brøndby.

Og noget kan tyde på, at den med prøvetræningen i det vestjyske måske ikke kommer i denne omgang.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Valdemar Kwasniak er dansk U19-landsholdsspiller og har fået sin fodboldopdragelse på Fyn – først hos Næsby BK og siden hos OB.

Han kom til Brøndby fra OB i 2021, hvor han siden har optrådt for klubbens U19-hold. Det er som nævnt ikke blevet til debut på førsteholdet, men Kwasniak har været med på bænken i flere omgange.

Wass roser Brøndbys fans: Glad for støtten i de sidste transfervinduer

Skifter han til EfB står den på 2. division, som vestjyderne spiller i efter en katastrofal sæson i NordicBet Ligaen, der endte med nedrykning. Esbjergenserne ligger på nuværende tidspunkt på en fjerdeplads i 2. division med fire point efter to kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer