VM 2022

2 min læsningWass erkender: VM fylder meget

Daniel Wass er vendt hjem til Brøndby. Det betyder et skifte fra LaLiga til Superligaen, men det kan også være positivt i forhold til en VM-udtagelse.

2 min læsning
Brøndbys Daniel Wass. Superligakampen mellem Brøndby IF - OB i Brøndby søndag den 14. august 2022. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Brøndby Stadion fik tidligere søndag aften lov til at byde velkommen til Daniel Wass for første gang i 11 år.

Den 33-årige dansker har taget skiftet fra Atletico Madrid og LaLiga til Brøndby og Superligaen. Det er utvivlsomt et skridt ned i niveau, men alligevel kan det være en fordel for Wass, at han nu er i Brøndby.

Det fortæller den hjemvendte stjerne i studiet hos TV3+ efter aftenens 2-0-sejr mod OB.

– Jeg har haft en god dialog med Kasper [Hjulmand, red.] om det her skifte, og selvfølgelig fylder det [VM, red.] meget. Jeg har jo været med til at spille holdet til VM. Det er om tre måneder. Hvor meget spilletid, jeg ville få i Atletico Madrid? For mig gælder det om at spille hver weekend, siger Wass og fortsætter.

– Jeg vil helst i bedst mulig form. Hvis man bliver udtaget til VM, vil jeg gerne komme ind til det i den bedste forfatning. Som Kasper har udtalt mange gange, så er der jo kun 6-7 dage i stedet for 3-4 uger til at samle truppen til første kamp, siger Wass og fortsætter.

– Så jeg kan godt forstå, at han vælger, dem der er i bedst form. For mig er det vigtigt, at jeg kan spille hver weekend, og det vidste jeg ikke om jeg kunne dernede, siger Brøndby-stjernen.

Niels Frederiksen afslører: Her skal Daniel Wass spille i Brøndby

Selvom der har været meget fokus på spilletid er den nyslåede Brøndby-spiller også imponeret af selve projektet, der er gang i på Vestegnen.

– Projektet tiltaler mig. Jeg synes, det er et spændende projekt, de har gang i. Med masser af unge spillere det synes jeg er rigtig sjovt. Det er også en udfordring for mig udenfor banen at komme hjem som den med erfaring, der skal tage sig lidt af de unge. Men igen, jeg synes der er rigtig meget kvalitet – specielt hos de unge, fortæller Wass.

Næste opgave for Wass og Brøndby venter på Aalborg Portland Park. AaB, der ikke har vundet siden april, byder næste søndag op til kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer