Nulløsning mellem top og bund da formstærke Nordsjælland gæstede AaB

FC Nordsjælland og AaB delte i porten, da Superligaens nummer 1 tørnede sammen med nummer 11 i ligaen.

AaB's Kilian Ludewig mod FC Nordsjællands Jacob Steen Christensen i 3F Superligakampen mellem AaB og FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park, søndag den 14. august 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

FC Nordsjælland er startet som lyn og torden i denne sæson, mens dagens værter fra AaB har fortsat en kedelig stime fra seneste sæson. Hjemmeholdet står uden sejr i en betydende kamp siden 14. april.

Modsætningerne i de to mandskabers form var tydelig undervejs i kampen, men kom ikke til udtryk på måltavlen. Gæsterne havde svært ved at finde sprækkerne i en kompakt AaB-defensiv, og da slutfløjtet lød, stod der fortsat 0-0 på måltavlen.

Allerede fra første fløjt var det til at se på banen, hvem der var top og bund i Superligaen. FC Nordsjælland havde bolden mest, men boldbesiddelsen blev ikke vekslet til mange chancer.

Gæsterne havde bolden i nettet efter godt tyve minutter spil, da Mathias Ross efter lidt pingpong i AaB-feltet sparkede bolden i eget mål.

Kort efter blev målet dog annulleret for offside, da Ernest Nuamah lige havde sneget sig på den forkerte side af AaB-forsvaret i opspillet.

Den chancefattige første halvleg blev afløst af en anden halvleg i samme stil. FC Nordsjælland spillede bolden rundt og skabte ingen store chancer, og mod kampens afslutning så det kort ud til, at hjemmeholdet skulle stjæle sejren.

Endnu en stor fanprotest i AaB: Det er fucking ikke godt nok!

Et hovedstød fra nært hold af Oliver Ross var tæt på, men Andreas Hansen, der kom til Nordsjælland fra AaB, var på pletten i målet og sørgede for, at kampen endte med en nulløsning.

Dermed bliver FC Nordsjællands flotte sejrsstime brudt af AaB, der har kæmpet med resultaterne. FC Nordsjælland er nu noteret for 13 point i fem kampe og topper fortsat Superligaen, mens AaB på 11. pladsen har høstet to point i sæsonens første fem kampe.