Highlights: West Ham indkasserer endnu et nederlag inden Viborg-kamp

West Ham har fået en skidt sæsonstart i Premier League, efter de søndag indkasserede endnu et nederlag ud af to mulige.

West Ham har fået en skidt sæsonstart i Premier League, efter de søndag indkasserede sæsonens andet nederlag i lige så mange kampe.

Premier Leagues nummer syv fra forrige sæson måtte således se sig slået med 1-0 ude mod Nottingham Forest.

Om det giver tro på videre avancement i Viborg FF, der torsdag tørner sammen med West Ham i Conference League-kvalifikation, er svært at sige. I hvert fald er det ikke det samme formstærke mandskab fra forrige sæson, der lige nu venter Viborg FF.

Fordelt på spil og chancer, var kampen mellem Nottingham Forest og West Ham en jævnbyrdig affære.

Kampens enlige mål faldt i dommerens tillægstid i første halvleg. Her kom Nottingham Forest igennem i West Hams højre side, hvorefter bolden blev spillet ind til en helt fri Jesse Lingard ved straffesparkspletten. Den tidligere United-spiller kiksede dog sin afslutning, og efter nogle hurtige tilfældigheder sprang bolden op på Taiwo Awoniyis knæ, hvilket sendte bolden i mål.

Det udløste vild jubel hos hjemmeholdets fans, der i den efterfølgende pause kunne glæde sig over Nottingham Forests første Premier League-mål i 23 år.

Transfer Center Live 2022: Silkeborg-chef åbner for salg af Helenius

Ti minutter inde i anden halvleg bragte oprykkerne sig på 2-0, men efter et VAR-tjek blev målet annulleret for offside.

Efter lidt mere end en times spil, agerede Nottingham Forest-stopperen Scott Mckenna målmand, hvilket kastede en advarsel af sig og resulterede i et straffespark til West Ham.

Declan Rice tog sig af straffesparket, men måtte se sit forsøg reddet af Dean Henderson.

Dermed endte kampen med en 1-0-sejr til Nottingham Forest.

Nottingham Forest 1-0 West Ham (Taiwo Awoniyi, 45′)

Nottingham Forest 1-0 West Ham (Brændt straffe, Declan Rice, 65′)