1 min læsningHaaland med ny rekord – desværre… den værste i Peps tid

Erling Haaland og Manchester City har fået en godkendt start i Premier League, og lørdag indkasserede de lyseblå spillere tre point igen. Samtidig tegnede den norske superstjerne Erling Haaland sig dog også for en kedelig rekord.

1 min læsning
Erling Haaland formåede kun at lave to afleveringer i kampen mod Bournemouth i Premier League
Foto: Ritzau Scanpix / Oli SCARFF / AFP

Hvordan gik det så til fodbold?

Måske har du også oplevet, at dine forældre stillede dig samme spørgsmål som barn, når du kom hjem efter 2 x 45 minutter på grønsværen.

Hvis Erling Haaland fik det samme spørgsmål efter lørdagens hjemmebanesejr over Bournemouth, ville svaret nok være:

– Det gik godt. Vi vandt 4-0.

Nordmanden ville formentlig springe over den del, hvor statistikken viser en kedelig rekord under manager Pep Guardiola. Erling Haaland er nemlig den spiller i den spanske managers tid på Etihad Stadium, der har leveret færrest succesfulde pasninger i en kamp.

Erling Haaland, der spillede fra start og fik 73 minutter på banen, leverede nemlig kun to succesfulde afleveringer mod oprykkerne fra Bournemouth.

Den norske landsholdsspiller stod bag en flot assist til İlkay Gündoğans 1-0 scoring, og derefter var nordmandens eneste aflevering ifølge squawka.com, da han gav bolden op i anden halvleg.

Og det er aldrig sket under Pep Guardiola i Manchester City, at en spiller, der optræder i startformationen, kun har leveret to afleveringer.

I alt rørte Erling Haaland kun bolden otte gange i opgøret.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer