1 min læsningVictor Kristiansen ovenpå Randers-nederlag: Vi falder fuldstændig sammen til sidst

F.C. København indkasserede sent fredag aften endnu et nederlag i Parken, da Randers med effektive 12 minutter scorede tre mål.

1 min læsning
FCK og Randers FC. Superligakampen mellem FC København-Randers i Parken fredag den 12. august 2022 (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)

F.C. København var bedst i første halvleg, og kom på 1-0 kort inde i anden halvleg. Alligevel endte kampen med 1-3, da Randers på effektive 12 minutter scorede tre mål og derved cementerede sejren.

Victor Kristiansen spillede hele kampen for FCK og forklarer, hvordan det gik galt for hjemmeholdet.

– Hektisk start. De sidste 25 minutter i første halvleg er rigtig gode. Det ligner lidt, det vi spiller mod Brøndby, siger Victor Kristiansen og fortsætter.

– Vi kommer godt fra start i anden halvleg og scorer et godt mål, men så falder vi fuldstændig sammen til sidst. De får lavet nogle dumme mål, og det bliver for hektisk til sidst, og vi formår ikke at få styr på det til sidst.

Parken har tre gange budt indenfor til superligafodbold i denne sæson. To ud af tre gange er det blevet til FCK-nederlag, hvorfor publikum også kvitterede med en massiv pibekoncert mod spillerne efter slutfløjt.

Ubesejrede Randers vandt i Parken efter imponerende kvarter

Victor Kristiansen kan godt forstå reaktionen fra tilskuerne men appellerer til, at man holder sammen.

– Ja, men der er en vigtig opgave på tirsdag, så lad os stå sammen og komme videre, siger Victor Kristiansen til 6’eren.

Tirsdag kommer Trabzonspor med Jens Stryger Larsen og Andreas Cornelius på besøg i Parken. Ugen efter skal FCK til Tyrkiet. Vinderne af dobbeltopgøret kvalificerer sig til Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer