2 min læsningSportsdirektør efter nedrykning: Sådan har det påvirket vores transfers

Esben Hansen mener ikke, at SønderjyskE's nedrykning har haft den store konsekvens for klubbens transferstrategi.

2 min læsning
Esben Hansen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE trak i den forgangne sæson Sorteper sammen med Vejle Boldklub, da der skulle findes to nedrykkere i Superligaen.

Begge klubber har siden fået en sand drømmestart på livet i NordicBet Liga, hvor man har vundet fire ud af fire kampe og dermed topper rækken.

Spørger man SønderjyskE’s sportsdirektør Esben Hansen, har nedrykningen heller ikke haft den helt store betydning for sønderjydernes transfers. Det fortæller han i et interview med campo.dk, der blev lavet under fredagens kamp mellem Hobro og SønderjyskE, hvor udeholdet vandt 0-3:

– Vi har ikke gjort så meget anderledes, end hvis vi havde været i Superligaen. Det er klart, at der er nogle færre penge. Det er helt åbenbart, men jeg tror ikke, at selvom vi havde været i Superligaen nu, så havde vi ikke brugt væsentlig flere penge, indleder Esben Hansen og fortsætter:

– Vi er glade for de tilgange, vi har fået. Det er kun en enkelt spiller, vi har betalt en transfersum for. Ellers har resten været noget, vi har kunne klare uden, tilføjer sportsdirektøren, der har været tilfreds med sine tilgange, som i skrivende stund er Troels Kløve, Ryan Johnson Laursen, Mikkel Hyllegaard, Marcus Alstrup (alle fire OB, red.), Rasmus Wikström (Brøndby IF), Christoffer Remmer (KVC Westerlo), Adnan Hadzic (Frederikstad), Marcus Kristensen (Esbjerg fB), Mikkel Ladefoged (Næsby Boldklub), Abdoul Salam (Derby) og Magnus Nissen (Haderslev FK).

– Jeg synes, vi har lykkedes med at manøvrere meget godt rundt. Som tilfældet var i vinter, så har vi lykkedes med nogle af de ting, vi gerne ville – tidligt – og som vi gerne ville. Det er vi glade for, at vi har eksekveret.

Du kan se hele interviewet med Esben Hansen øverst i video-playeren.

Jess Thorup efter nederlag i Parken: Spillerne skal se sig selv i øjnene

SønderjyskE spiller næste gang på tirsdag klokken 18:30, når FC Helsingør gæster Sydbank Park i Haderslev.

Interview: Mathias Blohm

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer