2 min læsningWass om Brøndby-retur: Kun én klub i Danmark

Daniel Wass er fredag skiftet til Brøndby IF fra Atletico Madrid. Der var ingen tvivl hos landsholdsspilleren om, at det var netop den klub, han skulle hjem til.

2 min læsning
Daniel Wass skifter til Brøndby
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Efter 11 år i udlandet er Daniel Wass netop blevet præsenteret som ny spiller i Brøndby IF.

Den polyvante spiller har skrevet under på en tre-årig aftale med Brøndby, som han forlod i 2011 for dengang at tage til Benfica.

Valget om at skifte hjem til netop Brøndby var dog ikke svært, forklarer den 33-årige danske landsholdsspiller.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Min familie og jeg har denne sommer haft et stort ønske om at vende tilbage til Danmark, og for mig er der kun én klub i Danmark, som jeg kan se mig selv spille for, og det er selvfølgelig Brøndby IF. At skiftet nu er blevet muligt, er jeg utrolig lykkelig for, og jeg vil gerne takke Atletico Madrid for at jeg i dag kan kalde mig Brøndby-spiller. Jeg har spillet mange år i udlandet, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage til de fodboldbaner, hvor karrieren for alvor startede, siger Daniel Wass til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg har stadig meget at give af og føler jeg kan bidrage på banen og udenfor banen. Nu er alt fokus på at komme godt i gang med træningen og blive en del af truppen.

Officielt: Wass skifter til Brøndby

Daniel Wass skiftede videre fra Benfica til franske FC Évian i 2012. Siden gik turen forbi Celta Vigo i 2015 og Valencia i 2018. Seneste skiftede han i vinters til Atletico Madrid. Her blev danskeren dog allerede skadet i sin debutkamp for klubben og fik ikke flere kampe siden.

Nu vender han så retur til Brøndby IF, som han under sin første tid i klubben opnåede 99 kampe førsteholdskampe for. Udover de mange kampe på diverse klubhold er Wass, som de fleste ved, landsholdsspiller. Her er det blevet til spilletid i 43 kampe for Danmark.

Daniel Wass kan med skiftet være i spil til at gøre comeback i den gule trøje allerede søndag, hvor Brøndby IF tager imod OB på Brøndby Stadion. Kampen går i gang klokken 18.00, og du kan se den på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer