2 min læsningOB skriver fuldtidskontrakt med 16-årig

OB har valgt at skrive fuldtidskontrakt med talentet, der i samme ombæring hives op på førsteholdet.

2 min læsning
Tobias Slotsager rykker op i supperligatruppen
Foto: ob.dk.

Fremover er den blot 16-årige Tobias Slotsager en del af superligaholdet i OB.

Det sker i forbindelse med, at forsvarsspilleren har skrevet under på en tre-årig fuldtidskontrakt med fynboerne. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Tobias er en ung midterforsvarer med alle de egenskaber, vi leder efter. Han har et naturligt lederskab i sin personlighed uanset miljøet, så vi er glade og stolte over at kunne arbejde videre med Tobias i OB, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Slotsager, der senest har spillet for OB’s U19-hold, er naturligvis også glad for den nye kontrakt.

– Det er jo et kæmpeskridt, at jeg skal til at være en del af førsteholdtruppen. Det er selvfølgelig noget, jeg har stilet efter, og det er bare rart at kunne kalde sig superligaspiller, siger Tobias Slotsager og fortsætter:

– Jeg har trænet med superligatruppen i et par år, hvor jeg har været med en gang om ugen, så jeg kender efterhånden spillerne og trænerstaben godt, og jeg føler, at det vil forekomme naturligt.

OB’er har fået fri: Besøger udenlandsk klub

Kontrakten mellem det unge forsvarstalent og OB løber indtil 2025, og Slotsager kommer til at optræde med nummer 18 på ryggen af den stribede trøje.

Næste kamp for OB i Superligaen er på søndag, hvor fynboerne skal møde Brøndby IF på udebane. Opgøret fløjtes i gang klokken 18.oo, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer