1 min læsningHjulmand-bekymring om Wass-skifte: Skal være opmærksom på én ting!

Daniel Wass skiftede fredag hjem til Brøndby IF fra storklubben Atletico Madrid. Landstræner, Kasper Hjulmand, påpeger, at Wass skal holde tempoet.

1 min læsning
Landsholdstræner Kasper Hjulmand. Pressemøde med fodboldlandsholdet på Marienlyst Strandhotel i Helsingør søndag den 12. juni 2022. Mandag møder landsholdet Østrig i Nations League kamp i Parken.. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

Daniel Wass tog fredag eftermiddag springet tilbage til ungdommen og træningsbanerne i Brøndby.

Det er gode nyheder på Vestegnen, men landstræner Kasper Hjulmand ser på skiftet med en smule bekymring.

Skiftet fra Atletico Madrid og LaLiga til Brøndby og Superliga må alt andet lige siges at være et skridt ned, hvorfor Wass ifølge landstræneren skal være opmærksom på én ting.

– For mig er det vigtigt, at spillerne optræder på så højt et niveau som muligt. Derfor håber jeg ikke, det svækker Daniel Wass, at han nu er i Superligaen, siger Hjulmand og fortsætter.

– Det vigtigste for Daniel er, at han bevarer sit høje tempo. Han må ikke miste tempo, selv om han nu spiller i Superligaen, pointerer Kasper Hjulmand overfor Ekstra Bladet.

Hjulmand begejstret for SIF: Der er spillere her, der har taget store nok skridt til, at jeg også kigger på dem

Samtidig ærgrer Hjulmand sig over, at Wass aldrig rigtig fik chancen hos Atletico Madrid, da en skade i debutkampen spolerede foråret for danskeren.

Siden skaden i februar brugte danskeren hele april og maj på bænken hos Atletico Madrid, inden han nu er vendt hjem til Superligaen og Brøndby.

Tidligere har der været langt til optrædener på landsholdet for superligaspillere. Senest var det kun Nicolai Boilesen fra FCK, der var med i truppen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer