2 min læsningFCK-chef om jagt på kvalitetsangriber: De hænger ikke bare på træerne

F.C. København har ikke hentet en kvalitetsangriber i sommerens transfervindue. Klubbens sportsdirektør, Peter Christiansen, forklarer, at det kan være omend meget svært at finde den rette kvalitet for pengene.

2 min læsning
Peter Christiansen mener, den rette angriber allerede kan være i truppen
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

F.C. København havde en transferflirt kørende med den nigerianske angriber Cyriel Dessers fra Genk. Men skiftet blev ikke til noget, da Dessers for få dage siden skiftede til italiensk fodbold.

Sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen mener, der skal dukke en helt særlig kvalitetsangriber op, hvis F.C. København skal hente nyt ind.

Problemet, påpeger han, er bare, at den slags ikke er nemme at finde til pengene. Samtidig findes den rette mand måske allerede i truppen. Det fortæller han i et interview til Discovery+.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Det er Pep Biels flotte form og især scoringer fra ‘nier-positionen’, der gør, at det haster knapt så meget med at hente en dyr spiller ind til angrebet.

– Nogle af de lette mål, som fuldblodsangribere ligger og scorer, jamen dem kan Pep Biel også lykkedes med at få sat ind. Så det er en rigtig, rigtig dygtig spiller, der skal til, hvis vi skal bringe noget ind nu. Det må jeg sige, siger Peter Christiansen.

Dame N’Doye om karrieren: Man ved aldrig

Sportsdirektøren forklarer, at angrebet fortsat er et område på banen, hvor hovedstadsklubben kigger efter muligheder for forstærkninger. Det er dog ikke sikkert, F.C. København kan lykkedes med at finde den kvalitet, de søger, til de rigtige penge.

– Det kan også være en så dygtig spiller, at han kan det ene og det andet. De hænger bare ikke på træerne, kan jeg sige, og slet ikke med den økonomi, vi trods alt kan præstere. Det så vi også med Dessers (Cyriel, red.), som jo på mange måder var en komplet spiller, men som også havde muligheder, der var økonomisk noget mere attraktivt end vores.

F.C. København spiller fredag aften hjemme mod Randers FC, hvor man hylder en af klubbens tidligere store angrebshelte Dame N’Doye, der endnu ikke har sat støvlerne helt på hylden. Det kan du læse mere om i artiklen længere oppe.

Kampen mellem F.C. København og Randers FC fløjtes i gang klokken 21.00 fredag, og du kan se den på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer