2 min læsningDame N’Doye om karrieren: Man ved aldrig

Dame N'Doye bliver fredag optaget i sin tidligere klub, F.C. Københavns, 'Legends Club'. I et interview afviser angriberen, at han definitivt har lagt støvlerne på hylden.

2 min læsning
Dame N'Doye afviser ikke comeback på grønsværen
Superligaen, FC København - FC Nordsjælland (2-0). FC Nordsjælland lørdag 14. august 2010 i Parken. Dame N Doye jubler efter sin scoring til 1-0.

Dame N’Doye forlod F.C. København i sommeren 2020 efter i to omgange at have banket mål ind på stribe for klubben.

Siden har der været stille om den 37-årige angriber, som har været en del igennem på den private front.

‘Damen’, som N’doye populært er blevet kaldt blandt fans, afviser dog ikke en retur til grønsværen, fortæller han i et interview med Discovery+

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Ikke endnu. Jeg havde en svær tid, hvor min søster var syg og min far døde. Så jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre. Så det var en svær periode, siger senegaleseren.

Karrieren, som har været sat på stand-by siden stoppet i F.C. København for to år siden, kan måske blive genoptaget, fortæller N’Doye.

– Måske, måske. Man ved aldrig. Man skal aldrig sige aldrig i livet. For jeg har haft folk, som har prøvet at overtale mig til at fortsætte. Og nogle folk har også givet mig nogle tilbud. Men mit hoved har ikke været fokuseret på fodbold efter min far døde, siger Dame N’doye og forklarer, at han har det godt og langsomt accepterer tingenes tilstand og fortsætter livet, selvom det ikke er let.

Medie: Flere klubber interesseret i FCK-stjerne

Dame N’Doye har som nævnt været i F.C. København i to omgange. Første gang blev han efter stor succes i blandt andet Champions League solgt til russiske Lokomotiv Moskva i 2012.

Og efter stop i Hull City og Trabzonspor vendte senegaleseren tilbage til København i 2018. Her viste angriberen, at han fortsat vidste, hvor målet står.

Stor interesse for FCK-flop

Den sidste tid i klubben var dog også præget af en del skader og selvom F.C. København gerne havde forlænget aftalen med N’Doye, gik de to parter hvert til sit i sommeren 2020. Det blev til i alt 118 mål og 44 assists i N’Doyes 217 kampe for F.C. København.

Nu er angriberen så tilbage i Parken på visit, da han i forbindelse med superligakampen mod Randers FC optages i F.C. Københavns ‘Legends Club’.

Kampen mellem F.C. København og Randers FC fløjtes i gang klokken 21.00 fredag, og du kan se opgøret på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer