1 min læsningStor interesse for FCK-flop

F.C. Københavns Luther Singh er på udkig efter en ny klub, hvor han kan kickstarte karrieren.

1 min læsning
FC Københavns Luther Singh under 3F Superliga-kampen mellem FC København og SønderjyskE i Parken i København, søndag den 22. august 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

F.C. Københavns Luther Singh har i denne uge ikke været at finde på Jens Jessens Vej 10 på Frederiksberg.

I stedet er den 25-årige sydafrikaner i gang med at finde en ny klub. Det oplyser hovedstadklubbens sportsdirektør, Peter Christiansen, i et interview med Copenhagen Sundays.

– Han er en af de spillere, der har haft allermest interesser, rent faktisk, fordi folk ikke kan forstå, hvorfor han ikke har spillet mere i F.C. København, men det fortæller også noget om, hvad for noget kvalitet vi har, og hvad der står foran ham.

– Men det er en spiller, som jo spillede fantastisk for Sydafrika og som havde en rigtig flot sæson inden vi hentede ham her til, så han er absolut ikke glemt der ude og der er mange der lurer på ham, og om de kan tilknytte ham, så lad os nu se, fortæller Peter Christiansen.

PC ønsker ikke at oplyse, hvilke klubber der har interesse for Singh, som i løbet af sit første år i F.C København blot har været på banen 7 gange for løverne.

Luther Singh har haft en hård tid i hovedstaden, hvor han blandt andet har været igennem et længere sygdomsforløb, der resulterede i en hospitalsindlæggelse. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer