1 min læsningDalsgaard efter rødt kort: Ville bare have gang i gutterne

Henrik Dalsgaard så rødt i fredagens kamp mod AC Horsens. Efterfølgende smed FC Midtjylland føringen, men det var med god mening, at Dalsgaard tacklede hårdt.

1 min læsning
FCM's Henrik Dalsgaard under superligakampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland i Horsens fredag den 12. august 2022. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

To weekender i træk er FC Midtjylland gået fra 3-0 til 3-3 mod en superligaoprykker. Denne gang skete det blandt andet på grund af et rødt kort til Henrik Dalsgaard.

FCM-backen var ikke bleg for at tage skylden, da TV3 Sports reporter spurgte, om han kunne kaldes for ‘en af de store skurke’ i kampen mod Horsens.

– Ja, når man får et rødt kort, er det klart, det ikke hjælper holdet, siger Dalsgaard.

I situationen havde den vikarierende FCM-anfører lige tabt bolden, hvorfor det så ud til at den hårde tackling blev sat ind i frustration. Det afviser Dalsgaard selv.

– Jeg synes, vi mangler lidt i nogle dueller, og så ville jeg gå forrest og sætte en god måske lidt hård tackling ind, men den bliver alt for voldsom, siger Dalsgaard og fortsætter.

Highlights: FCM formøbler 3-0-føring igen i vildt Horsens-comeback

– Jeg kunne ikke finde på at gå efter at skade ham, jeg ville bare få lidt gang i gutterne, fordi jeg synes vi manglede lidt, fortæller FCM-backen.

Dermed står Dalsgaard overfor karantæne, ligesom holdkammerat Juninho, der så rødt i de døende minutter efter to gule kort.

FC Midtjylland skal uden de to defensive kræfter forsøge at rejse sig i næste weekend, hvor AGF kommer på besøg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer