3F Superligaen

Dalsgaard efter rødt kort: Ville bare have gang i gutterne

Henrik Dalsgaard så rødt i fredagens kamp mod AC Horsens. Efterfølgende smed FC Midtjylland føringen, men det var med god mening, at Dalsgaard tacklede hårdt.

FCM's Henrik Dalsgaard under superligakampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland i Horsens fredag den 12. august 2022. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

To weekender i træk er FC Midtjylland gået fra 3-0 til 3-3 mod en superligaoprykker. Denne gang skete det blandt andet på grund af et rødt kort til Henrik Dalsgaard.

FCM-backen var ikke bleg for at tage skylden, da TV3 Sports reporter spurgte, om han kunne kaldes for ‘en af de store skurke’ i kampen mod Horsens.

– Ja, når man får et rødt kort, er det klart, det ikke hjælper holdet, siger Dalsgaard.

I situationen havde den vikarierende FCM-anfører lige tabt bolden, hvorfor det så ud til at den hårde tackling blev sat ind i frustration. Det afviser Dalsgaard selv.

– Jeg synes, vi mangler lidt i nogle dueller, og så ville jeg gå forrest og sætte en god måske lidt hård tackling ind, men den bliver alt for voldsom, siger Dalsgaard og fortsætter.

Highlights: FCM formøbler 3-0-føring igen i vildt Horsens-comeback

– Jeg kunne ikke finde på at gå efter at skade ham, jeg ville bare få lidt gang i gutterne, fordi jeg synes vi manglede lidt, fortæller FCM-backen.

Dermed står Dalsgaard overfor karantæne, ligesom holdkammerat Juninho, der så rødt i de døende minutter efter to gule kort.

FC Midtjylland skal uden de to defensive kræfter forsøge at rejse sig i næste weekend, hvor AGF kommer på besøg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P