1 min læsningAGF bekræfter aftale: Sælger stortalent til mesterklub

Inden længe kan Albert Grønbæk være fortid i AGF. AGF bekræfter nemlig, at det store talent er på vej til en anden klub. Prisen er angivelig over 20 millioner kroner.

1 min læsning
AGF og Bodø/Glimt er enige om et salg af Grønbæk
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AGF er blevet enige med norske Bodø/Glimt om at sælge Albert Grønbæk. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den aarhusianske klub nævner ikke nærmere om transferbeløbets størrelse på det store talent. Men ifølge BT ligger prisen på den gode side af 20 millioner kroner.

AGF oplyser i samme ombæring, at Grønbæk mangler at aftale de nærmere detaljer med den norske mesterklub på plads. Samtidig skal han igennem et veloverstået lægetjek, før han kan kalde sig Bodø/Glimt-spiller. Derfor er salget endnu ikke officielt.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Dermed ser midtbanespilleren ud til snart at være fortid i det AGF, som han har optrådt for i 86 kampe med otte mål og otte assists til følge.

– AGF A/S er nået til enighed med den norske klub FK Bodø/Glimt om de overordnede rammer for salg af kontraktrettighederne på Albert Grønbæk Erlykke. Spilleren mangler at få de sidste detaljer på plads og bestå lægetjek. Når salget af kontraktrettigheden er endeligt be- eller afkræftet, vil Fondsbørsen blive orienteret, skriver AGF i fondbørsmeddelelsen.

AGF skal i øvrigt møde Lyngby hjemme i næste superligakamp, hvilket altså tyder på at blive uden Albert Grønbæk i truppen. Opgøret fløjtes i gang på mandag klokken 19.00. Du kan se den på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer