2 min læsning‘Vi vil videre’ – Brøndbys nyindkøb sigter mod videre europæisk færd

Sebastian Sebulonsen er overbevist. Brøndby er fast besluttet på at klare sig videre til den sidste runde af europæisk kvalifikation.

2 min læsning
Brøndbys Sebastian Sebulonsen og Basels Noah Katterbach. Europa Conference League kvalifikationskampen mellem Brøndby IF og FC Basel i Brøndby torsdag den 4. august 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

For en uge siden tog Brøndby imod Basel hjemme på Brøndby Stadion. Efter en flot præstation af det danske mandskab kunne Niels Frederiksen og co. fejre 1-0-sejren, der giver et godt udgangspunkt før returopgøret i Schweiz torsdag aften.

På trods af Brøndbys føring før returopgøret, er norske Sebastian Sebulonsen sikker på, at kampen mod Basel bliver udfordrende.

– Der er ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp. FC Basel er et godt hold, hvilket vi også så i den første kamp, men det er en kamp, jeg ser frem til, siger den norske back.

Brøndby kan med en samlet sejr over Basel spille sig videre til et afgørende opgør. Her hedder modstanderen enten CSKA Sofia eller Saint Patricks AFC.

Hvis og såfremt Brøndby vinder den duel, kan det angiveligt sikre vestegnsklubben mere end 20 millioner kroner.

Derfor ærgrer det også den norske back, at Brøndby ikke fik scoret mere i kampen på Brøndby Stadion.

Efter derby-ballade – Brøndby giver lang karantæne til 10 fans

– Vi spillede en god kamp, hvor vi kontrollerede spillet godt i store dele af opgøret. Vi burde måske have scoret mere end et mål, men vi har et godt udgangspunkt inden kampen i morgen, så det er fint, siger nordmanden og fortsætter.

– Det er altid dejligt, at vi ikke skal gå ind til en kamp og jagte et resultat. Nu kan vi følge den plan, der er blevet lagt og levere det arbejde, der kræves for, at vi kan gå videre. For det vil vi. Det er disse kampe, som er sjove at spille. Det er den helt store scene i Europa mod en god modstander på et stort stadion med mange tilskuere, lyder det fra Sebulonsen på klubbens hjemmeside.

Til opgøret har Niels Frederiksen udtaget præcis samme trup der søndag aften tabte 4-1 i Parken. To yderligere også har fået en plads, da trupperne til europæisk fodbold er en smule større. Du kan se truppen her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer