2 min læsningGreve: Skulle ikke tro det, men vi har øvet straffespark

Brøndby måtte torsdag se en skidt sæsonstart blive værre, da de røg ud i straffesparkskonkurrence mod schweiziske Basel, og dermed må forrige sæsons mestre nøjes med Superligaen i denne sæson.

2 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

De havde forsøgt at dække over det med flotte europæiske kampe, men torsdag gik den ikke længere.

Med tre point i fire superligakampe har sæsonstarten i Brøndby ikke været god, og da holdet fra den københavnske vestegn torsdag røg ud af Conference League-kvalifikationen efter straffesparkskonkurrence til schweiziske Basel gik sæsonstarten fra skidt til dårlig.

Dårlig vil nogle formentlig også kalde Brøndbys straffesparkskonkurrence, for her blev tre af holdets fire første spark brændt, og kun Mathias Greve fik med hiv og sving sendt sit forsøg i mål.

– Man skulle ikke tro det, når man så på sparkene, men vi havde faktisk trænet lidt straffespark i går, fordi vi vidste, at der var en sandsynlighed for, at vi kunne komme ud for det, men straffespark er altid noget svært noget at træne, for når man står i sådan en kulisse, så er det bare noget andet, sagde Mathias Greve efter kampen til TV2 Sport.

Brøndby slået ud af Europa i straffesparkskonkurrence

– Jeg må være ærlig og sige, at Basel er det bedste hold på banen i dag. Vi kommer rigtig skidt fra start, og set over to kampe er det vel også det bedste hold, der går videre. Vi møder et godt hold, og vi kæmpede med alt, hvad vi havde, og det var flot at nå ud i den her straffesparkskonkurrence, det var måske det optimale, vi kunne få ud af det på dagen, lød det videre fra fynboen.

Med exitten fra europæisk fodbold er der nu kun de hjemlige turneringer tilbage for Brøndby, og her er står den allerede på søndag på en kamp mod Superligaens absolutte bundhold – Mathias Greves barndomsklub OB.

– Vi jagter nogle succesoplevelser, og dem har vi ikke fået på det seneste, og det kan vi forhåbentlig allerede få på søndag mod OB, men lige nu skal vi lige fordøje den her oplevelse, og så er vi forhåbentlig klar på træningsbanen i morgen til at kigge frem mod OB, lød det fra fynboen.

Brøndby-anfører Josip Radosevic samt de to unge spillere, Yousef Salech og Peter Bjur, brændte alle tre straffesparksforsøg på den tidligere Dortmund-målmand Marwin Hitz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer