Champions League

Trupnyt: FCM-stjerne gør comeback mod Benfica

Brasilianske Evander er med i truppen, når FC Midtjylland i aften kæmper for videre deltagelse i dette års udgave af Champions League.

Benfica FC Midtjylland
Foto: Miguel A. Lopes/EPA/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften klokken 19:45 venter returopgøret i Champions League-kvalifikationens tredje runde, når FC Midtjylland tager imod S.L. Benfica på Cepheus Park Randers, da midtjydernes normale hjemmebane i disse dage er afsat til VM i ridesport.

De midtjyske ulve skal i aftenens kamp forsøge at gå videre til næste runde efter et 4-1 nederlag mod portugiserne i sidste uges opgør i Lissabon.

Forud for opgøret har klubbens trænerteam udtaget 23 spillere. En af dem er den brasilianske stjerne, Evander, der igen er med efter han pådrog sig en skade den 19. juli mod AEK Larnaca.

Derudover er Pione Sisto også tilbage for midtjyderne, efter han senest blev siet fra bruttotruppen kort inden kampstart mod Lyngby Boldklub.

Se hele FC Midtjyllands trup her:
4. Stefan Gartenmann
6. Joel Andersson
7. Pione Sisto
9. Sory Kaba
10. Evander
11. Gustav Isaksen
14. Henrik Dalsgaard
15. Raphael Onyedika
16. Elias Olafsson
17. Mads Døhr Thychosen
18. Edward Chilufya
24. Oliver Sørensen
26. Pablo Ortiz
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
30. Mark Ugboh
31. David Ousted
35. Charles
36. Anders Dreyer
44. Nikolas Dyhr
53. Victor Lind
73. Juninho
74. Júnior Brumado

Formår FC Midtjylland ikke at avancere til næste kvalifikationsrunde i Champions League, er holdet allerede sikret et Europa League-gruppespil til efteråret, som er klubbens tredje europæiske gruppespil på tre år.

Kampen mellem FC Midtjylland og S.L. Benfica starter klokken 19:45 tirsdag aften og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P