2 min læsningSIF-debutant udnyttede friløber: Jeg kunne nå at brygge en kop kaffe

Silkeborg-debutant Tonni Adamsen havde masser af tid, da han dybt inde i overtiden fik en friløber mod AaB's mål.

2 min læsning
Tonni Adamsen får debut for Silkeborg og scorer til 3-1 på en chanceløs Josip Posavec i Aabs mål under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Tonni Adamsen skiftede i weekenden FC Helsingør ud med Silkeborg, og blot to dage efter fik han mandag aften sin debut mod AaB, da Nicklas Helenius kort før tid måtte forlade banen med en skade.

Den nyslåede Silkeborg-angriber entrerede banen med ét minut tilbage af ordinær tid, og fire minutter senere endte Adamsen i målscorerens rolle, da han udnyttede en friløber og scorede til kampens slutresultat 3-1.

Hovedpersonen var svært begejstret, da campo.dk interviewede ham efter kampen.

– Det kunne ikke være skrevet smukkere, siger Adamsen om debuten, hvor han havde god tid til at beslutte sig på friløberen.

– Jeg havde så meget tid, at jeg kunne nå at brygge en kop kaffe inden jeg skulle vælge, hvor jeg afsluttede. Jeg ville vente og se om målmanden gjorde udfald. Det gjorde han ikke, og der vælger jeg at afslutte midt i målet, siger Adamsen.

Før kampen var skarpretteren ikke lovet spilletid, men da Nicklas Helenius måtte udgå med en ispose på nakken, var vejen banet for Adamsen.

Bekræftet: Silkeborg sikrer sig millionbeløb – sælger profil

– Jeg er ked af, at Helenius måtte udgå. Jeg håber, at han er okay, lyder det fra den tidligere Helsingør-angriber, inden han fortæller om sin egen rolle.

– Nu greb jeg chancen og fik drømmedebuten.

Silkeborg har efter aftenens sejr 10 point ud af 12 mulige og indtager andenpladsen i Superligaen – to point efter FC Nordsjælland. AaB ligger i den tunge ende af tabellen med et point efter fire kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer