2 min læsningOfficielt: Riddersholm lander nyt job

Glen Riddersholm er blevet præsenteret som cheftræner i svensk klub.

2 min læsning
Glen Riddersholm skal være cheftræner i IFK Norrköping
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

Allsvenskan. Her fortsætter Glen Riddersholm sin trænerkarriere, da han netop er præsenteret som ny cheftræner i IFK Norrköping.

Dermed er fremtiden på plads for den 50-årige træner, efter han stoppede som assistenttræner i belgiske Genk i starten af juni.

– IFK Norrköping har en stolt tradition. Fodbold er kultur her i byen, det er en rigtig fodboldby og arbejderby. Det matcher rigtig godt med mig som træner. Man arbejder hårdt, seriøst og ambitiøst for at opnå resultater. Jeg brænder for fodbold, og min passion er at være fodboldtræner. Jeg elsker at udvikle spillere og sætter pris på, at der findes en bro mellem akademiet og førsteholdet, siger Glen Riddersholm til IFK Norrköpings hjemmeside.

Også IFK Norrköpings sportschef, Tony Martinsson, er tilfreds med tilgangen af den danske cheftræner.

– Glen har stor erfaring fra flere klubber på højeste niveau i Danmark og selv i Belgien. Glen har arbejdet i lang tid i mange forskellige miljøer, og han er et stort klub-menneske. Han passer helt ind i den profil, vi vil have som træner i IFK Norrköping.

Riddersholm efter exit: Dialog i 14 dage om en ny rolle

Glen Riddersholm har en fortid som mestertræner i FC Midtjylland ligesom han også har stået i spidsen for blandt andre AGF og SønderjyskE. Senest var han som nævnt assistenttræner i belgiske Genk fra november 2021 og indtil juni i år.

Dermed står Glen Riddersholm i spidsen for sin nye klub, når IFK Norrköping på søndag på udebane skal forsøge at hente point mod Elfsborg i Allsvenskan. Norrköping er i øjeblikket på en 11. plads i Allsvenskan efter 17 runder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer