1 min læsningMedie: Damsgaard til lægetjek – men skifte trækker ud

Mikkel Damsgaard har været heftigt rygtet til Brentford. Nu har offensivspilleren angiveligt været til lægetjek i London mandag. Alligevel trækker det ud med de sidste forhandlinger.

1 min læsning
Mikkel Damsgaard har været til lægetjek i Brentford
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mikkel Damsgaard har mandag været i London til lægetjek i Brentford FC. Det erfarer Ekstra Bladet.

Men skiftet ser ud til at blive forsinket, da den 22-årige danske landsholdsspillers agent, Jens Ørgaard, nemlig endnu ikke er taget til London og ventes tidligst at tage turen tirsdag.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Derfor ventes der først at komme gang i forhandlingerne om detaljerne for det eventuelle skifte fra italienske Sampdoria tidligst tirsdag.

Damsgaard blev hurtigt en succes på det danske landshold under EM sidste sommer, hvor han på den triste baggrund af Christian Eriksens kollaps i åbningskampen pludselig skulle overtage pladsen som landsholdets offensive bindeled.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Går skiftet til Brentford igennem kan den vævre tekniker på ny tage over for landsholds-kollegaen, da Eriksen, som de fleste ved, er skiftet fra Brentford til Manchester United på en fri transfer denne sommer.

Mikkel Damsgaard har indtil nu spillet 49 kampe for Sampdoria, som han skiftede til fra FC Nordsjælland for to år siden.

Medier: Her er Damsgaards kontrakt og løn i Brentford

Brentford spiller i øvrigt hjemme mod Christian Eriksen og Manchester United på lørdag. Dermed kan de to danske landsholdsspillere med lidt held komme til at stå overfor hinanden, hvis skiftet går igennem inden længe. Kampen spilles klokken 18.30 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer