1 min læsningDansk debutant-scoring i Norge

Der var ikke færre en tre danskere på banen fra start, da Rosenborg lørdag aften slog Jakob Michelsens Ham-Kam.

1 min læsning
Casper Tengstedt AC Horsens Rosenborg
AC Horsen's Casper Tengstedt i kamp med SønderjyskE's Patrick Banggaard og Stefan Gartemann i superligakampen mellem AC Horsens og SønderjyskE på CASA Arena i Horsens, torsdag den 20. maj 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Mandag blev skiftet fra AC Horsens til Rosenborg officielt for Casper Tengstedt.

Lørdag aften startede den danske angriber inde i Eliteserie-kampen mod Ham-Kam, og der skulle ikke engang gå et kvarter, før sidste sæsons 1. Divisions-topscorer kom på tavlen for sin nye klub.

Tengsted var dog langt fra eneste dansker på Lerkendal Stadion i Trondhjem lørdag aften, for både Carlo Holse og Victor Jensen var ligeledes i Kjetil Rekdals startopstilling, og Holse stod sågar for assisten til sin landsmand.

Heller ikke Ham-Kam var uden kendte skikkelser i dansk fodbold, for den tidlige Superligatopscorer, Pål Kirkevold, startede på toppen for holdet, der er under ledelse af danske Jakob Michelsen.

Det var dog ikke den tidligere Hobro-spiller, der efter en halv time udlignede til 1-1, det var derimod midtbanespilleren Kristian Onsrud.

Casper Tengstedt om Rosenborg-skifte: Kunne være interessant

Udligningen kunne have lagt en dæmper på debut-glæden hos Casper Tengstedt, men da Ole Sæter med 20 minutter tilbage af kampen bragte Rosenborg på 2-1, var glæden tilbage.

Den stilling holdt kampen ud, og dermed blev det til både debut-scoring og -sejr for Casper Tengstedt i Rosenborg-trøjen.

Timeline

Notifications

Notifikationer