1 min læsningNy klub interesseret i Ronaldo: Tænk hvis han pludselig vil spille i Brasilien

Præsidenten i Corinthians er klar til at hente Cristiano Ronaldo - men har endnu ikke afsøgt mulighederne for at hente portugiseren.

1 min læsning
TOPSHOT - Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo passes the ball during a pre-season club friendly football match between Manchester United and Rayo Vallecano at Old Trafford in Manchester, north west England, on July 31, 2022. (Photo by Nigel Roddis / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo er denne sommer blevet rygtet til nærmest samtlige storklubber i Europa. Det er dog ikke endt ud i et egentligt skifte.

Portugiseren er derfor fortsat Manchester United-spiller, når sæsonen indledes mod Brighton søndag eftermiddag.

Mens de europæiske storklubber tilsyneladende har vejet Ronaldo og fundet ham for let, står det anderledes til i Corinthians. Her bekræfter klubbens præsident, at man er interesseret i Cristiano Ronaldo.

– Det er sandt – jeg drømmer stort. Det her er Corinthians! Er Willian og Renato Augusto her ikke? Lyder det fra den håbefulde præsident Duilio Monteiro Alves.

Selvom Willian og Renato Augusto ikke skriver sig ind på samme niveau i historiebøgerne som Ronaldo, lever optimismen i Brasilien.

Legende advarer United om Ronaldo

– I fodbold er alt muligt, og jeg er forpligtet til at gøre, hvad der er bedst for Corinthians. Er det muligt? Det ved jeg ikke. Vi har ikke forsøgt endnu, ikke undersøgt det, men vi holder et vågent øje på situationen. Tænk, hvis han lige pludselig vil spille i Brasilien, siger præsidenten ifølge Marca.

Corinthians ligger efter 20. spillerunde af den brasilianske Serie A som nummer to. Fire point efter Palmeiras der topper rækken.

Timeline

Notifications

Notifikationer