2 min læsningFCM-træner om kvalifikationschancer: Vi har brug for Gud – og jeg tror ikke på Gud

Henrik Jensen mener ikke, at FC Midtjylland-mandskabet har gode chancer for at kvalificere sig til Champions League. Faktisk kræver det Guds hjælp.

2 min læsning
Midtjylland coach Henrik Jensen looks out during a warm up before the Champions League, third qualifying round, first leg soccer match between Benfica and Midtjylland at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Aug. 2, 2022. (AP Photo/Armando Franca)

FC Midtjylland fik tirsdag aften et skidt udgangspunkt, da Benfica kørte midtjyderne rundt i den portugisiske manege.

Henrik Jensen og co. kunne med rette føle sig heldige over ‘kun’ at tage et 4-1-nederlag med hjem fra Estadio da Luz.

Selvom nederlaget blev holdt til 4-1 spår den midtjyske cheftræner ikke sit hold gode chancer før returopgøret i Danmark.

– Et mirakel er ikke længere nok til at kvalificere sig. Vi har brug for Gud – ellers ved jeg det ikke. Og jeg tror ikke på Gud, det bliver ekstremt svært, lød det fra FCM-chefen, der i stedet håber på noget andet tirsdag aften.

– Vi vil gerne levere en god præstation, det er det eneste som interesserer mig, sagde Henrik Jensen efter kampen tirsdag.

Selvom ovenstående svar er rimelig tydeligt i forhold til FC Midtjyllands chancer for videre avancement blev Henrik Jensen alligevel bedt om at sætte procenter på midtjydernes chance for Champions League-deltagelse.

Hvis FCM gør det ‘umulige’: Ukrainsk eller østrigsk modstand i vente

– Jeg har ingen idé – jeg er ikke matematiker. Selvfølgelig er vores chancer meget små. Vi skal analysere første kamp. Om vi så har fem, to, ti eller tyve procents chance ved jeg ikke. Jeg er interesseret i en bedre præstation tirsdag, sagde Henrik Jensen ovenpå 4-1-nederlaget ifølge portugisiske Mais Futebol.

Hvis det herningensiske publikum havde glædet sig til at se Benfica på den jyske hede, så kan de godt glemme det igen.

Det portugisiske storhold skal nemlig ikke til MCH Arena i returopgøret men i stedet på Cepheus Park i Randers, da midtjydernes normale hjemmebane er optaget af VM i Ridesport.

Kampen bliver fløjtet i gang tirsdag den 9. august klokken 19.45.

Timeline

Notifications

Notifikationer