1 min læsningEngelsk landsholdsspiller skadet kort før premiere: Spiller ikke mod Chelsea

Everton sparker sæsonen i gang lørdag, hvor de hjemme på Goodison Park møder Chelsea. Det bliver dog uden deres helt store angrebsstjerne.

1 min læsning
Soccer Football - Pre Season Friendly - A match for peace and the end of war in Ukraine - Everton v Dynamo Kyiv - Goodison Park, Liverpool, Britain - July 29, 2022 Everton's Dominic Calvert-Lewin celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters/Molly Darlington

Dominic Calvert-Lewin spillede sidste år kun 1287 minutter i Premier League på grund af skader.

Nu starter han den nye sæson på samme måde, som sidste sluttede. Med endnu en skade. Denne gang er det en knæskade, der sætter ham ud af spil.

Calvert-Lewin blev skadet til træning onsdag på Evertons træningsanlæg Finch Farm, og spiller derfor ikke sæsonpremieren mod Chelsea. Det fortæller manager Frank Lampard til Evertons egen hjemmeside.

– Vi vurderer lige nu Dominics skade. Vi har ingen tidsramme for, hvor længe på nuværende tidspunkt, men vi er rimelig sikre på, hvilken skade det er. Så vi håber på, det ikke er en langtidsskade, siger Lampard.

Chelsea nyindkøb revser tidligere chef: Det skal ingen fortælle mig!

– Vi har ham ikke med mod Chelsea. Han var i fantastisk god fysisk form og trænede rigtig godt. Det var en “freak”-skade, hvilket sker en gang i mellem. Det er en skam, men vi skal finde løsninger for, at bevare vores styrke uden Calvert-Lewin inden han vender tilbage.

Den 25-årige engelske landsholdsspiller skiftede til Everton tilbage i 2016, hvor han kom fra Sheffield United. Siden da, har han spillet 190 kampe for “The Toffees” og fået netmaskerne til at blafre 58 gange.

Timeline

Notifications

Notifikationer