1 min læsningChelsea nyindkøb revser tidligere chef: Det skal ingen fortælle mig!

Napolis ejer har indført en ny regel, der skal sikre de afrikanske spilleres tilgængelighed i klubben. Det vil Kalidou Koulibaly, der netop har forladt klubben, aldrig acceptere.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Spezia v Napoli - Stadio Alberto-Picco, La Spezia, Italy - May 22, 2022 Napoli's Kalidou Koulibaly reacts with a general view of Napoli players after the match REUTERS/Massimo Pinca TPX IMAGES OF THE DAY

Napoli-ejer, Aurelio De Laurentiis, fik en tur i mediemanegen, da han udtalte, at han vil kræve en særlig forpligtelse af afrikanske nyindkøb.

De Laurentiis vil i fremtiden have, at nyindkøb skal skrive under på, at de ikke vil repræsentere deres land under African Nations Cup, da de ellers ikke er tilgængelige for klubben under turneringen.

– Vi er de idioter, som betaler lønningerne blot for at sende dem ud i hele verden for at spille for andre, udtaler Napoli-ejeren ifølge Football Italia.

Det har fået Kalidou Koulibaly, der denne sommer har skiftet Napoli ud med Chelsea, op af sædet.

Den senegalesiske forsvarskrumtap var anfører for Senegal i vinters, og han er alt andet end enig i sin tidligere klubs synspunkt.

– Ingen skal fortælle mig, at jeg ikke kan spille for landsholdet. Jeg elsker at være der. Så hvis nogen beder mig om ikke at tage afsted, vil det være den eneste gang, at jeg er klar til at ‘slås’ med nogen, lyder det fra Chelsea-stopperen, der understreger, at holdkammeraternes synspunkt er det samme.

Chelsea henter engelsk kæmpetalent

– Alle tænker det samme som mig på landsholdet. Hvis nogen sagde, at de ikke måtte tage afsted, ville alle slås for retten til at tage afsted, siger Koulibaly til Independent.

Næste udgave af turneringen skal spilles i Elfenbenskysten og afvikles i 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer